Békéscsaba sportélete (II): Kung Fu mindenkinek, Békéscsabán

2009.05.12. 18:10 Békéscsaba figyelő

A Békéscsaba sportélete interjúsorozat második részében a  Békés Megyei Önvédelmi és Közelharc Egyesület,  EBMAS Wing Tzun Kung Fu szakosztályát mutatja be Lévai Péter (3. mesterfokozat). Továbbra is várom a békéscsabai sportklubok, szakosztályok e-mailos megkeresését! E-mail cím: csabafigyelo@gmail.com 

csabafigyelo: PIC0017JPGA szakosztály 6 évvel ezelőtt alakult meg. A megyében jelenleg 60 főt mozgatunk meg. A Wing Tzun Kung Fu egy harcművészet, éppen ezért  6-66 éves korig mindenkinek tudom ajánlani, beleértve a lányokat is, mivel nő fejlesztette ki a stílust.
 
 
 
Ez a kemény kungfu egyik legerősebb ága, 3 nagy ág létezik:
 
  • Kemény kung fu több mint 365 stílus: tigris, medve kígyó, sáska, stb. A miénk a kígyó és a daru stílusa.

  • Lágy kung fu Tai Chi és a Chi kung

  • Wu shu bemutató jellegű kung fu


csabafigyelo: PIC0054JPGA két órás tréningeket 2 részre osztanám. Az első rész a Wing Tzun kung fu, ahol formagyakorlattal, annak önvédelmi alkalmazásával ismerkedhetünk meg egy kicsi elmélettel és erősítésekkel.
A második rész a Latosa Escrima, amely egy fülöp szigeteki harcművészet. Rövid bottal és késsekkel tanulunk önvédelmet, formagyakorlatot és erősítést.
A fiatalabb korosztály számára indítunk stíluson belüli versenyeket, melyek országosak. Diákjaim nagyon jól szerepelnek, mindig benne vagyunk az első 3 helyezettben akár formagyakorlatból, akát light contact küzdelemből.
Aki kedvet kapna kipróbálni a Wing Tzun Kung Fu-t, a Szent István Egyetem (régi Tessedik Sámuel Főiskola) tornatermében megtalál minket minden hétfőn 18:00-tól 20:00-ig.

Lévai Péter 3. mesterfokozat EBMAS Wing Tzun Kung Fu
Tel: 06/30/286/85/77 Web: www.ebmaswt.hu Nemzetközi web: www.ebmas.net

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr311114645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása