Van, ami még a mai világban is ingyen van. (Free hugs)

2009.06.05. 12:29 Békéscsaba figyelő

 Tegnap a Csaba centerben vásároltam barátnőmmel, és ahogy kiértünk a főbejáraton 4 lányt pillantottunk meg, akik "ingyen ölelés" feliratú táblákat tartottak. Hallottam már a Free Hugs nevezetű kezdeményzésről, ám Városunkban még eddig nem találkoztam vele.

csabafigyelo: DSCF0007

Ölelj meg! Talán így fordítható ez a kezdeményezés. Ez is, mint sok egyéb dolog Amerikából indult, de már a környezõ országokban is vannak aktivistái. A mozgalom tagjai nem csinának mást mint egy free hugs (Ingyen ölelések -nyers fordításban) táblával kiállnak egy forgalmas utcára, és bárkit átölelnek, akik veszik a bátorságot és odalépnek hozzájuk.

Tapasztalatom szerint a Center környékén járó emberek meglepődve, de örömmel fogadták a tizenéves lányok akcióját. Rövid megfigyelésem alatt is jópár ember megállt egy ingyen ölelésért. Következzen egy kis ízelítő a "free hugs" kezdeményezésről. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr301165325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veiledxposure 2009.06.05. 13:25:13

Haha, de aranyos. :)
Hirtelen olyan honvágyam lett...
süti beállítások módosítása