Békéscsaba sportélete (IV) - Egy sport kutyásoknak - Békéscsabán is

2009.06.14. 18:19 Békéscsaba figyelő

 

A Békéscsaba sportélete interjúsorozat negyedik részében Fái Noémival, a Békéscsabai kutyaiskola agility kiképzésvezetőjével beszélgettünk.
Továbbra is várom a békéscsabai sportklubok, szakosztályok e-mailos megkeresését! E-mail cím: csabafigyelo@gmail.com 

csabafigyelo: KelpyeA szakosztály 2000-ben alakult meg, jelenleg 15-20 fő tagja van a szaksoztálynak. Ezt a sportot mindenkinek ajánlom, aki betöltötte a 10 éves kort, egészen addig, amíg egy kicsit futni tud, szeret az ember. 

Edzéseinket a kutyák korától, felkészülési szintjüktől függően több csoportban tartjuk, egyénileg foglalkozunk valamennyi kutya-gazda párossal. Edzéseink fő célja, a feladatok pontos végrehajtása mellett, hogy mind a kutya, mind a gazda jól érezze magát, sikerélményhez jusson foglalkozásaink alatt, mert ez a kedvező élmény serkenti a kutyákat minél jobb teljesítményre, minél nagyobb sebességre.

 csabafigyelo: BigiA szakosztályunkban sok-sok versenyző is van, közülük azokat szeretném msot név szerint említeni, akikre a legbüszkébbek vagyunk: Szilágyi Anita, Kelpye nevű kutyájával Junior Európabajnok egyéniben, és csapatban is, Schulcz Alexandra, Dori nevű kutyájával Junior Európabajnok csapatban, egyéniben ui. bronzérmes.
Többszörös felnőtt válogatottjaink: Veres Erika, Bigivel, és Fái Noémi, Frakkal, mindketten világbajnoki 3. helyezettek.

Aki kedvet kapna az edzésekhez, az keresse fel a www.agility.extra.hu weblapot, vagy érdeklődjön Fái Noémi agility kiképzésvezetőnél, a 06-70-398-0878-as számon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr911184046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása