Körforgalmaink a város kapujában...

2009.08.20. 13:27 Békéscsaba figyelő

Nem is olyan rég írtam egy bejegyzést arról, hogy mennyire virágos Békéscsaba...Tévedtem. Egyik kedves olvasónk Sopronban járva tapasztalt furcsa dolgot, mégpedig azt, hogy a körforgalmak gyönyörűek voltak. Ez békéscsabai lakosként igencsak szemet szúrt neki.
Következzen a levél és az ahhoz csatolt képek. Remélem senkinek nem fog gondot okozni megkülönbözteti a csabai körforgalmakat a soproniaktól. :)

csabafigyelo: nyaralás 052A minap Sopronban járva, rögtön szemet szúrt valami: a körforgalmak. Pedig nem volt bennük semmi különleges. Csak éppen szépek, rendezettek voltak. A sok színes virág miatt, méltán mondhatom rá, hogy a város színfoltjai. Ez békéscsabai szemmel igen feltűnő. Hisz hozzá vagyunk szokva (??) a kopár, gazos békéscsabai körforgalmakhoz. A nyári szárazság miatt már nem is gazos... Inkább úgy fogalmaznék, hogy szép barna színben pompáznak körforgalmi kereszteződéseink. Szomorúnak tartom, hogy a Békéscsabára látogató idegeneket ilyen kép fogadja először, ezért ez nem csak kertészeti, de városmarketingi kérdés is. Úgy vélem, hogy egy nagyon kicsi odafigyeléssel is sokkal szebbé tehetnénk körforgalmainkat. Közmunkával, vagy diákmunka keretein belül jóval olcsóbban meg lehetne oldani a fenntartásukat.

Várjuk az ehhez hasonló olvasói észerevételeket Békéscsabával kapcsoaltban! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr491325321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leijon 2009.08.22. 15:42:43

Békéscsaba rendelkezik a megyei jogú városok közül a legtöbb zöld övezeti területtel...

Békéscsaba figyelő · http://www.csabafigyelo.blog.hu 2009.08.22. 15:47:43

Én amondó vagyok ,hogy inkább ne legyünk elsők a listán, de legyenek azok a területek rendezettebbek. Továbbá senki nem kételkedett abban, hogy sok a " zöld övezeti terület" Csabán...A cikk a körforgalmakról, s azok állapotáról szólnak. S a kedves cikket író olvasónk pedig megdöbbent amikor meglátta, hogy másképp is lehet. Ennyi.

Leijon 2009.08.22. 18:03:48

@Csaba figyelő: Nem is kötexem csak megjegyeztem. Ennyi.
süti beállítások módosítása