Újabb fölösleges kátyúzás

2009.09.17. 22:34 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSCF0500Néhány hete írtam a békéscsabai útstylistokról. Most is egy hasonló esetről szeretnék beszámolni: a Luther utcán a járda szélén gyakoroltak a stylistjaink. A gyakorlás eredménye pedig elég szembetűnő: töredezett járdaszél, friss járdaszél, töredezett járdaszél...
Nagyon szép és jó dolog, hogy próbálják a járdák állapotát javítani a városban, de annak amit a Luther utcán láthatunk, semmi értelme. Konkrétan: feleslegesen kidobott pénz. 
Én amondó vagyok, hogy ha már csinálják, akkor az legyen tisztességes: javítsák ki teljes hosszúságban a járdaszegélyt, ne legyenek már benne 2-3 méteres javítatlan foltok. Ekkora dolog lenne ez? Miért nem lehetne a cikk melletti képen is látható, amúgy szar rossz állapotban lévő, két kátyúzás közötti részt is kijavítani?  Hogy néz már ki?!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr711389594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása