Esti pihentető videó: a labradorom és barátai

2009.10.01. 19:30 Békéscsaba figyelő

Mivel a Békéscsaba-figyelő egy blog, így úgy gondolom, helyet kaphat néha egy-egy személyesebb hangvételű bejegyzés, kép és videó is. Így most egy post erejéig egy kicsit eltérek az állandó kritizálástól ;), és megosztok Veletek egy videót, ami annyira nem kötődik Békéscsabához. Illetve annyiban köze van hozzá, hogy bemutatja az itteni kutyás életet, megismerkedteti a nézőt a kutyaiskola valamint az Élővíz-csatorna szépségével, továbbá a kutyák csodálatos természetével. Szerintem csütörtök estére ez pont ideális választás. 
A filmet még 2008-ban készítettem "spontán" felvett anyagokból. (A felvételek a békéscsabai kutyasuliban, a parkban és az Élővíz-csatorna partján készültek.)
Van egy helyesírási hiba a videó végén, a "készítette"  szóból kihagytam egy 't' betűt. Ezt virtuálisan pótolnám. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr721409536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása