Éljenek a "repülő" hirdetések..mert hülye azért nem vagyok!

2009.10.15. 18:05 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSC00120A békéscsabai víztorony hatalmas felületét sokáig nem értékesítették. Ezen csodálkoztam is, hiszen a mai világban bármerre jár az ember, mindenhol hirdetésekbe botlik. Ezt vedd meg, azt vedd meg, ez kell Neked, az kell Neked. Úton útfélen ránk akarnak tukmálni valamit. Mi pedig megvesszük, akár szükséges az a dolog akár nem. Mielőtt nagyon elmélyülnék a reklámokban és kisebb tanulmányt írnék azok hatásairól, gyorsan visszatérek a víztoronyra.

Csodálkoztam, hogy sokáig nem értékesítették a víztorony felületét hirdetési céllal, ugyanis az főút mellett van, jól rá lehet látni, így jó pénzt lehet a hirdetőktől elkérni. Lehet, hogy körülbelül egy évvel ezelőttig nem volt olyan cég, aki kifizette volna a felület bérlésének a díját, illetve lehet, hogy egyszerűen csak nem akartak élni a cégek a víztorony nyújtottal hirdetési felület előnyeivel. Igazából ez nem fontos.
A lényeg az, hogy a felületet bérbe adták a Media Marktnak, aminek a hirdetése azóta is látható a víztorony felületén. Pontosabban: általában látható. Ugyanis egy-egy nagyobb széllökésnél a hirdetési vászon?? Egyszerűen elszáll a torony oldaláról. Mélyrepül. :)

"Oké. De jó Neked." Vágja erre rá az ember. Azért, ha jobban belegondolunk annyira nem jó dolog ez. Én például nem biztos, hogy örülnék, ha a magasból a vászon rámpottyanna, illetve akkor sem lennék boldog, ha a vászont a tartórúdhoz rögzítő eszközök esnének a fejemre, mert utána nem biztos, hogy elmondhatnám magamról a már jól ismert szlogent: "hülye azért nem vagyok"!
(Víztorony - teljes hirdetéses kép by Csabaiszem)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr581452401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása