Tartós élelmiszer-gyűjtő akció: néhány infó

2009.10.16. 01:14 Békéscsaba figyelő

Néhányszor olvashattatok már a tervezett tartós élelmiszer-gyűjtő akcióról. Itt az ideje, hogy néhány konkrét információt is eláruljak a hamarosan induló gyűjtésről. Idézet az egyik kiadvány szövegéből:

A Békéscsaba-figyelő blog „Neked egy mozdulat, nekik az Élet” elnevezésű élelmiszer-gyűjtő akciót indít rászoruló, nehéz anyagi körülmények között élő családok részére. Manapság egyre több család kerül kilátástalan helyzetbe a sorozatosan megszűnő munkahelyek miatt. Ezeknek a családoknak sokszor még az alapvető élelmiszerek megvásárlása (például kenyér, cukor, tej) is gondot okoz.
Szeretnénk a segítségeteket kérni abban, hogy legalább néhány családnak lehessen egy olyan Karácsonya, amikor nem kell nélkülözni. E cél megvalósítása érdekében élelmiszergyűjtő-dobozokat szeretnénk kihelyezni békéscsabai élelmiszerüzletekben, amibe a vevők a saját maguk által vásárolt tartós élelmiszereket elhelyezhetik.  A kezdeményezéshez csatlakozó üzletek listája a gyűjtéssel kapcsolatos kiadványokon fog szerepelni. 

Az élelmiszerboltokkal a tárgyalások folyamatban vannak, az akció kezdetekor közölni fogjuk a boltok neveit!
Remélem, hogy a gyűjtéshez sok bolt csatlakozni fog, és nagyon remélem, hogy az akció sikeres lesz! A tervek szerint a gyűjtődobozok november 3.-tól lesznek kihelyezve az ütletekbe! Amennyiben kérdésetek, kérésetek lenne az adománygyűjtéssel kapcsolatban, írj e-mailt! csabafigyelo@gmail.com a mail címünk. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr801452420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása