Levéláradat a Város fáiról

2009.11.21. 15:29 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSC00530Néhány hete kaptam egy levelet, amelyben egyik olvasónk panaszkodott, ugyanis évről évre minden ősszel az Önkormányzat által a Szigetvári utcai házak elé ültetett fák igen sok kellemetlenséget okoznak a lakóknak. A fák által "generált" hatalmas mennyiségű levél összeszedése rengeteg idő (és tudjuk, az idő pénz). Mindezek mellett a szükséges tároló zsákok darabja sem 5 Forint, ráadásul még a védőeszközökről is gondoskodnia kell a lakóknak, saját költségükön.
A fentebb említett olvasónk most elküldött néhány képet arról, hogy mégis mennyi az annyi. A fényképek egyszeri levél összegereblyézés eredményeit tükrözik. Szerintem nem sok kommentár kell hozzá.
Még az első levél publikálásakor megkerestem a Várost a fákkal kapcsolatban, ugyanis nem csak rengeteg  levelet hullajtanak le, hanem terebélyes ágai veszélyeztetik az utca lakóit és az utcában húzódó vezetékeket is. Sajnos az említett megkeresésemre sem reagáltak a várostól, így bővebb és hivatalos információkkal az esetleges továbblépéssel kapcsolatban nem tudok szolgálni.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr621541889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conrad 2010.04.20. 19:59:08

Spam-szűrő kéne a kéretlen levelek ellen. :D
süti beállítások módosítása