Kis utca, nagy szabálytalanságok

2009.11.25. 23:02 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: P251109 14.00Kevés olyan utca van Békéscsabán, mint a József Attila utca. Nem a szépségével tűnik ki (sajnos) a többi közül, hanem azzal, hogy rövid idő leforgása alatt több, az autósok által elkövetett szabálytalanság történt itt. (Az veszélyes csatornafedéltől most eltekinthetünk, mivel az nem kapcsolódik az autósokhoz, de a cím igazságtartalmát erősíti.) 
Ma a József Attila utcán a kerékpárúton tekerve egyszer csak a fényképen is látható autó "került" elém. Igazából sokkot kaptam, ugyanis ritkán vagyok felkészülve arra, hogy a bicikli utat és járdát teljes szélességében elfoglalja egy parkoló autó. Rendben van, hogy fiatal vagyok, és figyelmes(ebb), de ha esetleg valaki elkalandozik és nem figyel eléggé, azt elég súlyos baleset érheti.
Két hete pedig az egyik nagy csomagszállító cég autója állt meg az amúgy nem széles úton. Nyilván mindenki tudja, hogy a csomagszállító cégek autói nem Polo méretűek, így nem nehéz elképzelni, hogy mennyi hely maradt a többi autósnak...Konkrétan nem fértek el a haszongépjármű mellett, így kénytelenek voltak a bicikliútra "felhajtva" kikerülni a szabálytalanul megálló csomagszállítót. S itt jött a képbe a következő veszélyes momentum: még egy haszongépjármű, mely kikerülve a szabálytalanul álló autót egy babakocsit toló hölggyel szemben találta magát...
Ez úton üzenném a két "delikvensnek", hogy legközelebb kicsit próbáljanak meg figyelni, és ne legyenek restek néhány métert gyalogolni. Ugyanis a gyaloglásba még senki nem halt bele, de sokan vesztették el az életüket már meg szabálytalankodó autósok miatt. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr201552876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása