Ha nekik szabad....

2009.12.08. 05:03 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: Kép017Kezembe került néhány régebbi fénykép, ami eléggé elgondolkodtató. A képek még a kobászfesztivál előkészületekor készültek. Az biztos, hogy közlekedni gyalogosan nem lehetett a sportcsarnok körüli területen, (az előkészület időszakáról van szó, nem a rendezvényről) ráadásul az ott lévő autók zöld területen parkoltak. Húú, megint de nagy probléma, sokan gondolom ezt mondogatják magukban. Tisztában vagyok vele, hogy ennél nagyobb bajok is vannak a városban, de úgy gondolom, hogy a szabály az szabály, és azt mindenkinek be kell tartani.
Mégis, milyen szabályról beszélek?
A közhasználatú zöldterületen való parkolásról minden település önállóan rendelkezhet. Békéscsabán a zöld területen való parkolást a 39/2005. (XII.15.) önkormányzati rendelet szabályozza, ami a közterület használati rendjéről nyilatkozik. Ennek 9.§ (1) bekezdésének f) pontja egyértelműen kimondja: TILOS közhasználatú zöldterületeken, azok sétaútjain járművel közlekedni, ott parkolni, a gépjárműveket ott javítani vagy tisztítani.
Ennek alapján nézzétek meg a most következő képeket. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr571582003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása