Újévi sokk: megint a madárszar

2010.01.01. 15:06 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSCF2508Már hagyományossá vált, hogy minden évben december 31.-én sétálunk egyet Békéscsaba belvárosában. Ez 2009-ben sem volt másképp, az év utolsó napján szétnéztünk Békéscsabán a sétáló utcán. Éppen a veszélyessége miatt lebontásra ítélt "belvárosi függőkertben" sétáltunk, s úgy gondoltuk leülünk egy kicsit. Hirtelen felindulásból jött ötletünk ugyan olyan gyorsan elmúlt, ahogyan jött, ugyanis a pad, ahova le kellett volna ülni, nem túlzok: hányingerkeltő volt. Madárszaros volt. De nem foltokban, mint a Karácsonyi vásár kapujánál lévő padok, hanem töményen, 3D-sen volt összeszarva.
Gondoljunk bele: van egy turistacsoport, aki szembesül egy ilyennel. Mit fog gondolni? Szerintem nem sok szépet és jót. Tudom, Budapest is ilyen, csak ráadásul még koszos, büdös és zsúfolt is. De ez önmagában úgy gondolom, nem elegendő indok arra, hogy az ország más városai is így nézzenek ki. Pláne nem a belváros. Nézzük a pozitív oldalát: legalább nem a hangoskodó hajléktalanok fekszenek rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr901637109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása