Nem felesleges a panasztétel avagy Utazzunk vagy irtózzunk?? 2.rész

2010.01.19. 05:32 Andain

Azt kell, hogy mondjam történnek még jó dolgok kis országunkban, még ha ma már nem is hiszünk benne. A múltkori(és egyben első) cikkemben arról írtam, hogy milyen emberek fordulnak meg a vonatállomás környékén. Meglepetésként ért a látvány, mikor ma délután két rendőr ment be a váróba és nézelődtek, keresgélték a nem odaillőket. El kell, hogy mondjam, nem a blog az egyetlen hely, ahová erről a dologról írtam, de jól esik, hogy lett valami eredménye. Mert igen is kint voltak a rendőrök és keresték a zaklatókat. Sajnos pont abban az időben nem voltak ott, de ettől függetlenül köszönöm Nekik, mert látom nem felesleges írni, és odafigyelnek a polgárokra. Bízom benne, hogy ez a rendőri látogatás legalább kicsit sűrűsödni fog az állomáson  és akkor talán az emberek is nagyobb biztonságban érezhetik magukat!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr411682939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demo91 2010.02.20. 11:15:44

Tudomásom és tapasztalatom szerint 4 óra után, 7 órakor, és 21 óra körül is szoktak járőrözni rendőrök az állomáson! Engem meg is állítottak egyszer, személyit kértek meg megkérdezték hogy van e engedélyem a fotózáshoz, mondtam hogy van, személyit felmutattam, aztán el is engedtek. Jó fejek voltak!
süti beállítások módosítása