Esti pihentető: elveszett mosógépet keresünk

2010.04.22. 18:33 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSC00248Néhány napja különös e-mailt kaptam, melynek már a "tárgy" része is igen furcsa volt: "segítség, elveszett mosógépet keresünk!" Az levélhez mindössze néhány fotó volt csatolva, melyeken Békéscsaba különböző pontjain elhelyezett plakátok voltak megörökítve. Ám ezek a plakátok érdekesebbek voltak a többinél, kitűntek a hirdetőtábláról; ugyanis a hirdető egy elveszett mosógépet keresett. Kedves olvasó! Jogosan vetődik fel Benned is a kérdés, hogy ennek az akciónak vajon mi értelme volt, őszintén megmondom, én sem láttam (látom) értelmét. A kíváncsiságomtól vezérelve a levél feladójának küldött válaszlevelemben rákérdeztem az akció céljára. A valószínűleg elég sok szabadidővel rendelkező személy kérdésemre elmondta, hogy az akciójának mindössze egy célja volt: felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire sok (idézem) "hülye hirdetést" adnak fel az emberek. Példaként a következőt hozta fel a magát Bögreként emlegető személy: "elveszett Bubu cica, a fekete macska". Bögre állítása szerint az imént beidézett hirdetésnek is hasonlóan az elveszett mosógéphez semmi értelme, hiszen rengeteg fekete macska lófrál az utcákon, így az esély arra, hogy valaki megtalálja az elveszett és keresett állatot gyakorlatilag nulla. 
Azt, hogy az akciónak volt-e értelme, döntse el mindenki maga, én minden esetre úgy gondolom, hogy nem sok. Az akció minden hülyesége ellenére azért egy enyhe mosolyt megejtettem az arcomon a képeket látva. 

<<<A PLAKÁT LETÖLTÉSE PDF-BEN>>>

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr821943201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása