Munkálatok a Szarvasi úton

2010.06.07. 17:37 Dragomér

Dragomér: DSC00173Bizonyára többen megfigyelték, hogy a Szarvasi út egyik részén lényegesen lecsökkentették a megengedett maximális sebességet és valamilyen munkálatok folynak az ott lévő híd lábánál. Pontosabban a Sziklai Sándor u. és a Szarvasi Út kereszteződésétől a Szarvasi úti felüljáróig. Egy kedves ismerősöm elárulta nekem, hogy biztos forrásból tudja, egy diszkontáruház-lánc épül, melynek székhelye Németországban van. (Persze ő megmondta az áruház nevét is,csak én nem szerettem volna könnyen és gyorsan leírni.)                                                          

Az áruház teljes neve így hangzik: Albrecht Discount.

Ebből már mindenki biztosan tudja, hogy miről is van szó! De vajon miért kell akkor az úton is ekkora felfordulást csinálni? Erre a válasz meglehetősen egyszerű: azért, mert a Szarvasi útról mindkettő irányból lesz lejáró az áruházba érkezők részére. Több részletet nem tudtam meg, de ahogyan megtudok valamit azt megírom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr52063487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Békéscsaba figyelő · http://www.csabafigyelo.blog.hu 2010.06.08. 15:40:23

Aldi...nem is tudtam. Egyre több bolt. Csak a jelenlegi helyzetben az emberek nagy részének már nincsen miből költekezni. De legalább választási lehetőség van. Nem baj, ennél csak jobb lehet, és úgy néz ki, jobb is lesz.

Dragomér 2010.06.08. 17:20:18

@Békéscsaba figyelő:
Igen, sajnos ez így van!
Majd alakulnak a dolgok, reméljük pozitív irányban! :)

Üdv.
süti beállítások módosítása