Virágos város

2010.06.18. 19:00 Dragomér

Dragomér: S5003991Újra virágos a város, amit szerencsére már az elmúlt években megszokhattnuk. Sokan szeretnek e virágok mellet üldögélni, beszélgetni, nyáron leginkább estefelé, amikor már hűvösebb van és az ember nem szenved a hőségtől (annyira). A hangulatot ilyenkor csak a szúnyogok ronthatják el, amik miatt kellemetlen kint lenni esténként a friss, kellemes levegőn. Nos, erre a dologra (lett volna) egy megoldás: a virágok közé ültethettek volna úgynevezett szúnyogűző virágokat is, ami ha nem is űzi el teljesen a vérszívókat, de legalább kevesebb zavarja a kint beszélgető embereket. 

Kiegészítés (by Csaba-figyelő): Drago, legalább vannak virágok, szerintem nagyon szépek. Egyébként az ötlet nem biztos, hogy eszébe jutott az illetékeseknek, de hátha olvassák, és jövőre már a szúnyogűző virágokként elterjedt fajokból is ültetnek néhányat. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr272092204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása