Ha a színművészet romokban hever...

2010.06.21. 13:51 Dragomér

Dragomér: DSC00212Igen, sajnos nálunk romokban hever a színművészet, legalább is arra gondolhatunk a következő képeken is látható "reklámdobozok" alapján. (Asszociáció?) Már hónapok óta megfigyelhető a sétálóutcán néhány faláda amiből hónapról - hónapra egyre kevesebb van. Szinte minden nap járok arra így látom, hogy a ládák száma csak csökken. Ezeknek a ládáknak igazából a jelentősége csak annyi, hogy reklámozzák az éppen aktuális színházi hónapot. (Minden hónapban más nemzet előadását (is) láthattuk ebben az színházi évadban.) nekem személy szerint nagyon tetszik az egyedisége, persze akadnak olyanok is akiknek egyáltalán nem tetszik és inkább szétverik azt. Esetleg a mostanában eléggé sűrűn előforduló viharok a rend(láda)bontók? Válaszolja meg mindenki magának...Egyébként nyilvánvaló, hogy az ötletgazdának nem az volt a célja, hogy széttörjék a reklámládákat, de a mai világban...nem folytatom inkább.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr642097986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bri@nGriffin 2010.06.27. 12:05:02

szerintem azért verik szét ezeket a dobozokat mert rajta van a román zászló mert ha a Magyar lenne simán épen hagynák de szégyelje el magát aki azt is szétverni

Bri@nGriffin 2010.06.27. 12:06:09

be kebelezték Erdélyt amikor az nem is a Magyarok é és nem is román hanem az erdély külön hely

Dragomér 2010.06.27. 12:42:25

@Bri@nGriffin:
Én nem tudom,hogy miért verik szét ezeket a ládákat.
De ez csak egy dolog amit kiemeltem,de sajnos van még bőven tárgy ami hasonló sorsra jutott.
süti beállítások módosítása