Personal Figyelő

2010.07.22. 19:13 Békéscsaba figyelő

Holnap elutazok a 20. Művészetek Völgyébe. Szeretném, ha addig sem maradnátok Figyelő nékül, Dragomér gondolom, illetve remélem, hogy el fog Titeket cikkekkel látni, én pedig majd igyekszem/szeretnék egy kis "privát szférát" belevinni a blogba, így naponta fogok beszámolót írni, fényképeket közölni itt a blogon. Figyelmetekbe ajánlanám még a főoldalon a Twitteres bejegyzéseket, ott is mindig lesz valami friss, ígérem. Addig is mindenkinek kellemes hetet. A következő bejegyzést már A Völgyből írom. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr332169242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dragomér 2010.07.22. 20:07:48

Igen, változatlanul készítem a cikkeket, mint mindig minden páratlan napon új cikkem lesz,de még az sem kizárt,hogy páros napon is jelenik meg cikkem, ezért mint mindig ,minden nap nézzetek be a CsabaFigyelő Blogba. Csaba-figyelőnek pedig jó utazást és jó szórakozást kívánok! És várjuk a beszámolókat!
Üdv: Dragomér
süti beállítások módosítása