Közlekedj okosan

2010.08.11. 19:05 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSCF0008Közlekedj okosan...akár egy játékra is gondolhatnánk a gazdálkodj okosan után szabadon e két szó olvasásakor. Ha pedig már játékékról van szó akkor annak szabályai is vannak természetesen. Így van ez a valós életben a közlekedésben is, ahol a játékszabályokat a KRESZ írja elő. Sajnálatos módon azonban sok ember csal a játék során és megszegi a szabályokat.
Kedvenc témánk mostanában Figyelőn a csatornázás, hiszen ez egy nagyon jelentős esemény Békéscsaba életében. Mindenki a türelmet kéri mindenkitől a felfordulás miatt, hiszen a csatornázás ezzel jár. Most például még a Luther utcára sem lehet ráhajtani a Jókai utcáról, illetve a Csaba center "hátsó" kijárójából balra lehet kanyarodni a megszokott jobbra kanyarodás helyett. Annyira nem könnyű vezetni most a városban, ezért mindenkinek jobban kellene figyelnie a megszokottnál és nem "megszokásból" vezetni. Sok-sok kis nagy szabálytalanságot lehet látni és fotózni ha az ember jól figyel. Én ezek közül most egyet ragadtam ki, szerintem mindenki számára egyértelműek lesznek a képek, nem kell külön kommentár hozzájuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr702214359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dragomér 2010.08.11. 21:09:00

Tudod a legszebb az egészben az,amikor a tanulóautó megy be a csatornázás miatt behajtani tilossá vált utcába, közben én egy másik oktatóautóban ültem amikor az oktatóm rádudált a szabálytalankodó tanulóautóra, de az ment tovább mint,ha nem történt volna semmi se! Látod, ezt tanul(hat)ják az újdonsült vezetők. És csodálkozunk,hogy ilyen sofőrök vannak...
süti beállítások módosítása