Csak a szokásos: életveszély :(

2010.08.29. 22:25 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSCF0054Igazából kezdem unni, hogy állandóan a villanyoszlopokról és azok hiányzó ajtajáról, belsejéről "kell" cikket írni. Gondolom, kezd Nektek, olvasóknak is unalmas lenni, azonban ahogyan Dragomér mondta nekem: "lehet unalmas, de egy életet menthetsz meg vele." Dragonak igaza van. így gyorsan fel is hívnám a tisztelt illetékesek figyelmét, (mivel még mindig nem tudom kik azok, ezért itt teszem ezt meg) hogy a Bartók Béla úton a benzinkúttal majdnem szemben egy villanyoszlop ajtaja már megint tárva-nyitva várja az arra járó kíváncsi gyerekeket. Azt ne mondja senki, hogy nem veszélyes és nincs benne áram meg fszültség, ugyanis azokon a helyeken, ahol hiányzik a villanyoszlop ajtaja azt egy szürke műanyag borítással pótolják, amire pirossal nagy betűkkel rá van írva: "Vigyázz, 400 V
Nagyon remélem, a jövőben nem kell már több cikket írni a nyitott ajtókról. (A legutóbbi eset óta én már szigetelőszalaggal és ollóval a táskámban járok, hátha látok hasonlót...eldöntöttem, saját magam fogom "bezárni" az ajtót, ha pedig ezt rongálásnak veszik..sorry...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr722257373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása