Békéscsabai Kolbászfesztivál 3. nap

2010.10.30. 22:05 Dragomér

Dragomér: S5004763Ma a harmadik napon délelőtt 10 órakor elkezdődött a kolbászkészítő verseny amelyen 450 csapat vesz részt. A csapatok között több híresség, ismert személyiség is részt vesz. A sportcsarnok küzdőtere teljesen megtelt a versenyzőkkel és az idelátogató vendégekkel, egy talpalatnyi hely sincs.

Értek nagyon kellemes meglepetések azon kívül is, hogy rengeteg ember látogat(ott) ki a Kolbászfesztiválra: a fesztivál területén bármerre is jártam a kiállítóktól kezdve az árusokon át egészen a versenyzőkig, mindenhol nagyon kedves emberekkel találkoztam. Rengetegen mosolyogtak, jól érezték magukat. Idén is, ahogy az elmúlt években is, a fesztiválra a Világ minden tájáról érkeztek vendégek. Megtudtam, hogy Franciaországból, Lengyelországból és Svédországból is vannak itt vendégek, de még a tengeren túlról is egészen Ausztráliából is érkeztek vendégek.  

Update: Ma estére már nem csak a sátrakban, hanem a sportcsarnok körül is nehéz volt közlekedni, mondhatnám úgy is,hogy 1-et léptem előre 2-t hátra.  Ma este 20 órától Márió a harmonikás lépett fel, majd 21 órától Táncdalfesztivál volt Kovács Katival, Aradszky Lászlóval és Komár Lászlóval.
 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr862409702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása