Újévi köszöntő

2011.01.01. 00:55 Békéscsaba figyelő

2011 van...újabb év elé nézünk. Az egész világ ünnepli a 2010. év végét. Elbúcsúzunk tőle, s "boldog, sikeres új évet" kívánva tele várakozással várjuk az újabb évet, 2011-et. Eseménydús év lesz ez a Világnak, Európának, Magyarországnak, Békéscsabának és remélem, reméljük a Békéscsaba-figyelő blognak, továbbá nekem is. Magyarországra az EU elnökség "édes terhe" szakad, Városunkra pedig sok-sok folyamatban lévő project befejezése és megannyi beruházás elkezdése. A teljesség igénye nélkül: szennyvízberuházás folytatása, az Agóra építése, az M44 ügye, stb.
Szokás ilyenkor fogadalmakat tenni, ennek azonban én nem vagyok híve. Egy dolog azonban biztos: az utóbbi időben nem volt lehetőségem a Bloggal foglalkozni, 2011 pedig új lehetőséget biztosít az újrakezdésre. Próbáljuk meg, írjunk újra cikkeket és Figyeljük Békéscsabát. Igyekszünk eleget tenni e kívánalmaknak, igyekszünk Nektek, kedves olvasók, örömet és kikapcsolódást okozni. Újra. Sokan tudjátok, hogy a 2010-es évben a Békéscsaba-figyelő Blog bejutott a Golden Blog döntőjébe. Ennél nagyobb elismerés csak egy volt számomra az évben, melyet helyi, szakmai körökből kaptam. S talán ez a lehetőség volt az, ami elfordította a figyelmet a Blogtól.
Egy biztos: mi itt vagyunk, újra itt vagyunk. Új év, új lehetőségek: ragadjuk meg az alkalmat. Tartsatok velünk 2011-ben is, adjátok tovább a Blog hírét, hiszen ennek az egésznek csak akkor van értelme, ha olvastok minket! Számunkra az olvasottság a fizetés.

BÚÉK mindenkinek! R.J.D 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr12551457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása