2010: a kedvenceim

2011.01.03. 23:30 Békéscsaba figyelő

Az új év elején emberi szokás visszagondolni a mögöttünk hagyott évre, szokás átgondolni mi minden történt velünk. Úgy gondoltam, megosztom Veletek az általam a 2010. évben legjobban favorizált bejegyzéseket. Egyszóval készítettem egy TOP 5 listát. (Azért nem a Ti kedvenceiteket rakom ki, mivel nem mérhető reálisan az Index címlapos cikkek miatt, amikor is rengeteg alkalmi olvasó olvasta az adott cikket. Meg egyébként is, ennyi személyeskedés belefér szerintem. :P )

1. helyezett: Hamisított hamburgerek Békéscsabán: A legnagyobb kedvenc ebben az évben. Egy Index címlapos cikkről van szó, a lényeg, hogy az egyik csabai hamburgerezőben Big Mac klónt árultak. Az eset után rögtön levették az étlapról a méltán híre, ám a Mc Donald's által levédetett hamburgert. (Szánom-bánom, de azóta nem voltam az említett hamburgerezőben, de ígérem, holnap ott ebédelek. Ennyivel tartozom nekik.)

2. helyezett: Miért nem lehet a moziba kólát vinni?: Örök probléma, ami a mai napig nem oldódott meg! Szeretek moziba járni, és elég sokat járok is, ám nagyon idegesítő, hogy a moziba "legálisan" bevihető kóla, a Pepsi, az üdítőtartóból szimplán kicsúszik, így tönkretéve téve az egész moziélményt. Most vagy becsempészem a konkurens terméket vagy egész film alatt az ölemben tartom az üdítőt és imádkozok, hogy ne ömöljön rám.

3. helyezett: Újévi sokk: megint a madárszar!: A cikk és a képek önmagukért beszélnek. Szerintem szimplán gusztustalan volt az említett eset. A legfájóbb, hogy ekkora adag sz@r nem egy nap alatt gyűlt fel.

4. helyezett: Több VOLT a SOKKnál: 2010-ben harcoltam a közúti lámpák nyitott (szerviz)szekrénye ellen. Ennek a harcnak meg is lett a végeredménye. Miután a BEOL is foglalkozott a témával, cikkében a Blogra hivatkozva, az egész városban átnézték a közúti lámpákat, s az összes kis szekrényét (melyre jó nagy betűkkel ráírták, hogy "vigyázz, 400 V) megfelelő módon lezárták. Kár, hogy fél évbe telt, de megnyugodtam...sikernek könyveltem el az esetet!

5. helyezett: Életveszélyben voltak a gyalogosok: durva. Embertömeg és kút melletti nyitott akna. Csúnya vége lehetett volna, (de szerencsére nem lett!!!) ha egy arra járó ittas ember inni szeretett volna egy kis friss vizet és elveszti a manőver közben az egyensúlyát...

Nagyon remélem, 2011-ben is velünk tartotok és rengeteg hasznos cikket írhatunk Nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr602558743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása