Május 1: városi buli a Ligetben, MSZP-s ünnep a Korzón

2009.05.02. 12:55 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSCF0093

Végre egy ünnep, ami (kis túlzással) nem a történelmi tragédiákról szól. Az emberek is többen látogatnak ki a különböző rendezvényekre, többek között azért, mert általában elsején már az idő is nagyon jó szokott lenni. Ez idén is így volt.
Én is kedvet kaptam a Majálisozáshoz, így biciklire pattantam, és eltekertem a Ligetbe, amit nem bántam meg. A szervezőknek igen színvolnalas programot sikerült összeállítaniuk, mindig volt valami érdekes látnivaló a színpadon. Ha ott éppen szünet volt, akkor a kirakodóvásárban vagy kajakozással lehetett az időt eltölteni.
Egy kicsit meglepett, hogy elég nagy tömeg volt kint a parkban, de nagyon jó volt látni a családokat, hogy együtt, a friss levegőn töltik el a napot. 

csabafigyelo: DSCF0106Amiután a Ligetben mindent végignéztem, eltekertem a Korzó-térre, ahol a Magyar Szocialista Párt által szervezett Majálisra mehettek ki az emberek. A gyerekek körében inkább az ugrálóvár aratott sikert, a szülők körében pedig a sör és a virsli.  A színpad felől állandó zene szólt, ottlétem alatt pedig néhány néptáncossal is találkoztam, akik - gondolom valamilyen tánccal is kedveskedtek a Korzóra látogatóknak. 

Összességében egy igen jó hangulató Május 1-nek lehettünk részesei, ami engem egy picit zavart az a politikai megosztottság, de ez (sajnos) Magyarországon már állandó jelenség. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr901098659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása