Békéscsaba kivirágzott

2009.05.29. 20:18 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSCF0215

Az elmúlt héten  többször láttam a városban "Tiszta, virágos Békéscsabáért" feliratú láthatósági mellényben közlekedő embereket. Felkeltette az érdeklődésemet, hogy vajon mit is csinálhatnak a városban. Nos, kíváncsiságom miatt nem kellett messzire mennem: a munkások a belvárosban dolgoznak, a sétálóutcán és környékén ültetnek virágokat, így szebbé téve a várost. Elég kritikus ember vagyok, de azt kell mondjam, hogy a mostani alkotások nagyon szépek lettek, a belvárost rendkívül  hangulatossá teszi a növényáradat. Remélem, hogy ez a szépség sokáig ki is fog tartani, és egész nyáron élvezhetik a városunkban sétálók az eléjük táruló virágos Békéscsaba látványát! 

Írj Te is cikket a Csaba-figyelőre! Ha bármilyen jó illetve rossz történt Veled Békéscsabán, ha valami nagyon tetszik vagy épp nagyon nem a városunkban azt írd meg a csabafigyelo@gmail.com -ra, s az itt megjelenik! 

Kérdezz Te is! címmel útjára indítunk egy akciót. A blogon a megfelelő postban, vagy az e-mailben elküldött kérdéseiteket elküldjük az illetékeseknek, (a Polgármesteri hivatalba) és az azokra érkezett válaszokat publikálni fogjuk itt, a Csaba figyelő blogon. Katt ide a részletekért!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr521152100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása