Végre elkészült a "szelekív" járda...

2009.11.13. 11:11 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: P091109 13.46Néhány hete írtam arról, hogy a Földváry utcán szelektív járdaépítés folyik, ugyanis az "útsztájlisztok" az építkezésből visszamaradt anyagokat (mondhatjuk hulladékokat) az egyik ház elé gyűjtötték úgymond szelektíven különválogatva. A cikkben azt is kifogásoltam, hogy Magyarországon  egy 100 méter hosszú max 1 méter széles járdát nem képesek megcsinálni csak hetek, hónapok alatt. 
Most azonban örömteli hírem van kedves olvasóim: kész lett a járda! Hosszú várakozás után átadták! Éppen ideje volt! S ami még örömtelibb: a környezettudatos járdaépítők folytatták a szelektív hulladékgyűjtést: a föld, a felvert beton mellett mostmár a visszamaradt aszfaltot is gyűjtésre méltónak tartják...a szokásos helyen, az egyik ház előtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr11522088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása