Karácsonyi vásár és a madárszar

2009.12.15. 17:03 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: P101209 14.15 [01]

Szeretem Békéscsabán a Karácsonyi vásárt. Hangulatos fabódék, kellemes Karácsonyi zene, forralt bor, mini fánk és karácsonyfa. Nem csak a vásárt, az Adventi várakozást is szeretem. Az emberek hangulata sokszor teljesen más, mint az év többi szakaszában, s ez pozitívan hat szerintem mindenkire. S nincs annál hangulatosabb, mint hóesésben sétálni egy pohár forralt bort szorongatva fázós kezünkben. 
Szinte már úgy érezzük, Eldorádóban vagyunk, amikor az utópisztikusnak nevezett "világtól" néhány lépésnyire szembesülünk a valósággal: gusztustalan madárszaros padokkal.
Előre szólok mindenkinek, hogy ha szeretnétek távolabbról szemlélni a karácsonyi hangulatot a városban, akkor a sétáló utcai padokra ne számítsatok. :( 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr391600189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.21. 13:43:24

Ne is haragudj, de ez a karácsonyi vásár egy nagy szar. Nulla... Nem méltó a városhoz.
süti beállítások módosítása