Ronda épületek I.

2010.03.12. 18:12 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: P020310 16.33Békéscsabán akad néhány csúnya, nem a városhoz méltó épület. A figyelem középponmtjában természetesen a Körös Hotel van, ám az egykoron szebb napokat megélt szállodán kívül is találhatunk magánkézben lévő csúnyaságokat. Mindeki a város vezetésétől várja a változást, ám fontos kihangsúlyozni, hogy a magánkézben lévő épületeknél a "Város keze" meg van kötve, nem sajátíthatja ki az ingatlanokat. A most következő képeket az egykoron ugyancsak szebb napokat megélt Kötöttárugyár melletti boltról készültek. A leromlott bolt állapotát kihangúlyozza, hogy az üzlettel szemben a modern Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium (Rózsa Ferenc Gimnázium) épülete van. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr111834866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Razek 2010.03.12. 20:50:44

Ezeket a képeket mobillal csináltad, vagy esetleg szimplán ráleheltél majd össze kented a maszatos ujjaddal a frontlencsét? :)
A cikkhez meg annyit: Ez van.. Sprite ;)

Békéscsaba figyelő · http://www.csabafigyelo.blog.hu 2010.04.06. 22:29:30

TÖki! Nem hordok magamnál mindig fényképezőt. Szerintem a KP500 elég jó képeket csinál azért. :) Ez nem FlickR meg fotózzponthu ahol "köcsög" kritikusok beszólnak. :)
süti beállítások módosítása