Szemét a szemét hátán

2010.06.11. 11:25 Dragomér

Dragomér: DSC00196Szemét a szemét hátán? Vagy éppen a tetején? Értelmezés kérdése csak, a helyzet (sajnálatos módon) adott. Néhány, a Csaba Center közelében lévő (amúgy egyáltalán nem esztétikus) kukából egyszerűen kifolyik a szemét. 
A szeméttároló már púposra meg van töltve, de nem elég az, hogy tele van, még mellé is van dobálva a szemét. Néhány napon keresztül figyeltem, hogy eltakarították-e, ám sajnos csalódnom kellett, a szeméthegy maradt eredeti környezetében. Én naiv, gondoltam esetleg most, hogy több turista megfordul a városban egy kicsit sűrűbben ürítik a szemeteseket, legalább a forgalmasabb helyeken. Be kell vallani: tévedtem... A következő képeken két, egymás közelében álló szemetes látható Békéscsaba belvárosában. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr472073810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása