Fénylik a város

2010.12.07. 22:10 Dragomér

Dragomér: S5005012A napokban egy kedves ismerősöm felhívta a figyelmem, hogy egyszer végre  már ne csak kerékpározzak, hanem sétáljak is végig a sétálóutcán egészen a városházáig, és ha hiszem, ha nem, sokkal érdekesebbnek fog tűnni a város és sokkal több részletet láthatok majd gyalog belőle, mint két keréken. Megfogadtam a kedves ismerősöm tanácsát, letettem a biciklim a szökőkútnál a legelső tárolónál és elindultam egyenesen a városháza felé. Rögtön tapasztaltam: az ismerősömnek igaza volt.

Az első pozitív dolog, hogy idén (is) egy hangulatos, kellemes karácsonyi kirakodó vására van Békéscsabának. A lágy ünnepi muzsika, a forralt bor illata és a sok ember igazi ünnepi hangulatot eredményezett. Ahogy haladtam a városháza felé egyre világosabb, fényesebb lett a város. A sétálóutca két oldala harang alakú díszkivilágítással van ellátva, ami szintén hangulatossá teszi az általában szürke és üres sétálóutcát. Külön csodálatos, amikor este már csak magunk vagyunk kint a sétálón és úgy szemléljük a kihalt, ám karácsonyi díszű várost. Megérkezve a Szent István térre pedig a mesebelien kivilágított "utca" fogadott. Nagyon jó ötlet volt a fák kivilágítása, egyszerű, ám mégis nagyon szép. Kellemes ünnepeket mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr622500826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása