A munkavédelem "tetőfoka"...

2010.01.20. 21:31 Békéscsaba figyelő

Tegnap be szerettem volna menni a csarnokba vásárolni, azonban a hátsó bejáraton nem volt bátorságom bemenni. A félelmem oka pedig egy, az előtetőn dolgozó munkás volt, akin semmilyen védőfelszerelés nem volt, ráadásul ki se volt biztosítva a körülbelül 5 méteres magasságú, domború előtetőn dolgozva. A biztonság kedvéért egy segítője lentről figyelte a terepet, amikor arra mentem például rólam le nem vette a szemét a "figyelőtárs". Biztos vagyok benne, hogy kiszúrta, hogy rosszban sántikálok, s annak köszönhettem a felügyelő úr figyelmét. (Azért a fénykép készítését megoldottam. :)  )

Szerintem manapság, amikor a munkavédelemet igen szigorúan veszik, a cikkben említett és a képen látható állapot nem elfogadható! Írd meg véleményeded kommentárban vagy e-mailben!

 

csabafigyelo: anyád

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr381688751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demo91 2010.02.19. 22:25:52

Ide írnám még azt is, hogy a csarnok mellett elhaladva szinte minden alkalommal, napszaktól függetlenül, eszméletlen büdös hús(?) vagy rohadt zöldség(?) szag csapja meg az orromat. Eléggé hányinger keltő tud lenni. (Egy másik észrevétel: Az ott található kis boltban kérdés nélkül kiadják a cigarettát a 18 év alattiaknak.)

M3 János · http://m3road.addel.hu 2010.03.28. 17:00:52

Ugyan 4 méter magasban lévő alatt mit tud segíten ia figyelő? Legalább a mobiltelefon a kezében lenne, hogy azonnal hívhassa a 104-et, ha lezuhan a kollégája.
Pedig mamár filléres eszközökkel megoldható a biztonság, legfeljebb a "figyelő" nem bámészkodhatna zsebre vágott kézzel, hanem a tetőről jókora kötéllel biztosítaná a testhevederben ( 2740Ft+áfa ) lévő munkatársát: m3road.addel.hu/detailproduct.php?productid=381602

REZ · http://belkovicsrobert.blog.hu/ 2010.05.11. 15:55:47

@Demo91: Abban a kis boltban zsidók dolgoznak és csalnak mint a szar. Nem vetted még észre hogy a blokkot se adja oda ? Sőt mitöbb... figyeld meg hogy tényleg be e írja az árat a gépbe... Mert ha beírná a kassza magától kilökődne. De nem. Alapból nyitva van.

Hogyan is hívjuk ezt ? Csalás?
süti beállítások módosítása