Egy Világsztár Békéscsabán - The Irish Dance Experience

2010.03.17. 15:51 Békéscsaba figyelő

Egy Világsztár Békéscsabán
The Irish Dance Experience

csabafigyelo: Irish Dance Experience 03

A The Irish Dance Experience az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat. Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok 
Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik eme jeles műfajban szórakoztatják a közönséget. 
Fantasztikus, hogy egy ilyen őstehetséget tudhatunk magunk mellett, aki megálmodta, és színpadra vitte ezt a fantasztikus egész estés produkciót.
Az Irish Dance Experience egy új különleges színfolt az ír tánc és a táncművészet világában, amelyet frenetikus zene kísér, ezzel is gyönyörködtetve a közönséget. A produkciót nézve megtapasztalhatjuk az autentikus ír tánc varázsát, de a modernebb stílusú zenéken alapuló izgalmas és újszerű koreográfiák, ugyancsak ámulatba ejtik a közönséget.
A gyönyörű jelmezek, az élő zene valamint a látványos díszlet mind csak tovább fokozzák az élményt, aminek részesei lehetünk  az előadáson. 
Az előadás időtartama 2 x 60 perc. Békéscsaba, Derkovits sor 2,  Április 29 Csütörtök.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr751847279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása