Miért törik el a villa?

2010.07.17. 04:47 Békéscsaba figyelő

Jó reggelt mindenkinek!

csabafigyelo: P160610 18.34

Hogy aludtatok? :) - jóóóóól. Remélem. Jó (vagy nem jó) szokásomhoz híven szombat reggelre egy kis üdítő, körülbelül értelmetlen, de az élet "nagy" dolgairól szóló hétvégi bejegyzéssel készültem. Költői kérdés következik: miért törik el mindig a műanyag villa amivel eszek? Ha elmegyek a Centerbe ebédelni, akkor rendszerint kettő darab műanyag villát készítek ki a tálcámra, ugyanis azok előszeretettel törnek ketté. A legutóbbi esetet meg is örökítettem, igaz, csak a telefonommal. (Bocsánat a nem túl jó minőségért...) Így a végére pedig egy jó tanács Figyelőtől: kettő darab villát vegyetek minimum ha esztek. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr902156461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ema non 2010.07.17. 16:16:35

Hehe, a tartalék villa nálunk is alap a Centerben... :)

Viszont én még nem találkoztam eltörő villával, annál inkább szétrobbanó villával, aminek a darabkáit utána elég macerás összevadászni ha nem szeretnék műanyagot is ebédelni...

Békéscsaba figyelő · http://www.csabafigyelo.blog.hu 2010.07.17. 22:18:20

Jogos. Tényleg robban. Régen csak tört. :D
süti beállítások módosítása