Békéscsaba Youtubeon I.

2010.12.03. 22:33 Békéscsaba figyelő

Néha érdemes a Youtube-on rákeresni Békéscsabára, hiszen rengeteg rejtett gyöngyszemet találhatunk és nézhetünk meg városunkról.. Elindítok egy sorozatot, melyben egy-egy kedvenc Youtube videómat mutatom be a városról. Remélem szeretni fogjátok.   

Személyes kedvencem az első videó, melynek címe: Békéscsaba múltja képekben. Nagyon örülök, hogy "htmonika" nevezetű felhasználó összegyűjtötte a videón szereplő képeket és megosztotta azokat a békéscsabai közönséggel. Sajnálom, hogy a videót keddig csak 400-an tekintették meg, ennél többet érdemel. :) Nézzétek Ti is végig a több, mint 6 perces videót és próbáljátok kitalálni egy-egy régi képről, hogy vajon mit és hol ábrázol. Minden "csöpögéstől" mentesen írom, hogy a videót végignézve egy időutazáson vettem részt, és komolyan eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lett volna Békéscsaba utcáin járni mondjuk a 18. században. Vajon ráismernék-e a város bizonyos pontjaira? Vegyetek részt Ti is egy kronologikus időutazáson és találgassatok, gondolkozzatok el, milyen lehetett az élet sok-sok évvel ezelőtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr742491790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása