Drágul az ár :)

2011.01.03. 21:18 Békéscsaba figyelő

Egy kis év eleji bemelegítő cikk következik. A komolyabb témák feldolgozása már folyamatban van, ígérem, hamarosan tartalmas, érdekes cikkekkel jelentkezünk.

Következzen a hét hat bakija...Nem szeretek elismert hírportálokat bántani, hiszen én is sokat hibázok...elgépelések, értelmi hibák mindenkivel előfordulnak, emberek vagyunk, de úgy gondolom, egy napi több tízezres hírportálnál már nehezebben megbocsájtható vétkek ezek, mint az én kis Blogomon.  Gyakran lehet a megyei és országos hírportálokon vicces címekre, értelmetlen mondatokra akadni. Most például az egyik országos? hírportál (Hír6) címoldalán tudhatjuk meg, hogy drágul a papír ára. Elsőre egy átlag olvasónak teljesen normális mondatnak tűnik, azonban ha elgondolkozunk azon, hogy a papír drágult, vagy annak az ára, rájövünk: nagyon nem mindegy.  

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr762558421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása