Tenyérnyi szigetelődarabok a magasból

2009.10.26. 09:13 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: P1070861Néhány napja írtam a víztoronyról egy cikket, amelyben kifogásoltam, hogy a tornyon lévő hirdetés megtanult repülni. A helyzet azonban azóta rosszabb lett. Most már nem csak a hirdetés repked le a víztorony oldaláról, hanem tenyérnyi szigetelődarabok is. Valószínűsíthetően a két héttel ezelőtti szél szakította le a szigetelődarabokat a víztorony tetejéről. A leesett darabok mára már eltűntek, széttaposták a gyalogosok, a fényképen látható maradványok a víztorony alatti fűből származnak. A lehullott szigetelődarabokat elnézve azt tudom tanácsolni, hogy aki a Szarvasi úton jár, az védőöltözéket vegyen fel! Akit ugyanis a lehulló darab fejentalál, esetleg szemen, az elég komoly sérüléseket szerenvedhet. A víztorony teteje ráadásul beér a Spar parkolója fölé, így az esetlegesen lehulló darabok az ott lévő autók épségét is veszélyezteti, nem csak a vásárlókét.
A víztoronnyal a boltnak egyébként voltak már gondjai, még az építés kezdetekor. Fűtőszálakat kellett, hogy szereljenek a torony tetejére, ugyanis télen a jégcsapok életveszélyesek lettek volna az vásárlókra, a parkoló autókra valamint az egyéb okok miatt arra járókra. Arra azonban, hogy a lerepülő szigetelődarabok mekkora károkat okozhatnak, senki nem gondol. Addig azonban, amíg nem történik komolyabb baj, senki nem fog az üggyel foglalkoni...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr371470589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása