Művészetek Völgye Figyelője 2.

2010.07.26. 20:58 Békéscsaba figyelő

Sziasztok!

Először is: bocsánat, hogy a beígért mindennapi beszámoló nem jött létre, ennek technikai és egyéb okai voltak. :) Nos...Túl vagyunk a negyedik napon is, mielőtt beszámolnék róla, egy kis kitekintő (flash back) az elmúlt 2 napból.

Szombaton felkelés után elmentünk biciklivel Kapcsolra, végignéztük a számtalan vásárost. Találkoztunk egy csorvási népviseletkészítő bácsival is, aki igazán kedvesen fogadott minket.  délutánt pihenéssel töltöttük, este újra Kapolcs volt a célállomás, Muzsikás & Berecz András koncertet néztünk.Az előadás után Csigabusszal (a völgyfalvak között közlekedő ingyenes busz) Monostorapátiba mentünk Kowalsky koncertre, szakadó esőben. Sajnos a hangulat nem volt túl jó, kevesen voltak nagyon, ráadásul vissza kellett jönnünk a szállásra, mivel nem hoztunk kulcsot magunkkal...így is, hogy hamarabb visszaértünk kalandos volt a bejutásunk. (Bocsi Ildikótól, a házinénitől..) A csigabuszról annyit, hogy kegyetlen volt rajta utazni. Nem a minőségével van gond, hanem az azon utazókkal...Normális az, amikor tele van egy busz részeg emberekkel? Normális az, hogy a buszsofőr táskáját ellopni készülő embernek és társainak áll feljebb az, hogy a sofőr rájukszól? Normális, hogy utána megtámadják a sofőrt és az utasoknak, akik véletnelül nem részegek (magamra gondolok) kell leszedni az amúgy munkáját végző soförről leszedni a támadót? Normális, hogy mindezek után nem tesznek biztonsági őrt, legalább egyet és legalább az éjszakai buszokra a sofőr mellé? Na mindegy...

A vasárnap délelőttünk pihenéssel telt, majd a Völgyközpontba, Kapolcsra mentünk újra. Este pedig Stand-Up Comedy-re, Nagyvázsonyba. Ez úton szeretnék a szervezőknek köszönetet mondani, hogy nem tájékoztattak minket, hogy az amúgy kiegészítőjegy nélküli programon a hétvégi bérletünkkel nem vagyunk jogosultak résztvenni, és a helyszínen kifizetni 1900 Ft-ot/fő. Ezúton köszönjük azt is, hogy a mai nap derült ki, hogy a hétvégi bérletünkkel kedvezményt kaphattunk volna az amúgy ingyenesnek feltüntetett program belépőjegy-árából. Egyébként nagyon hideg volt, fújt a szél, nég réteg ruha volt rajtam is és Kedvesemen is.

A mai nap rengeteget bicikliztünk. Elindultunk Tapolcára, azonban letértünk az útról és egy kis hegyi biciklis kirándulást szerveztünk magunknak. Nagyon szép és jó volt. Tapolcán ettünk, majd Vigándpetenden néztünk szét. a nap lezárásaként Taliándörögdöt is meglátogattuk, Kapolcstól gyalogoltunk, ám út közben felvett minket egy kedves házaspár. Köszönjük. Ma pedig Pulán adják elő a Csínom Palkót a Porond színházban. Délután beszélgettem külföldi vendégekkel, ők nagyon jól érzik magukat. 

Holnap megyünk Magna Cul Laude koncertre, remélem többen lesznek, mint a Kowalskyn. Röviden ennyi. Fényképeket igyekszem megosztani, csak a "T.Net" nem mindig ad elég rős netet. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr102178327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása