Szín(i)t vittek a Városba (Frissítve)

2010.09.03. 17:23 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSCF0101Tegnap este különböző magyar és külföldi slágerektől zengett a belváros ami nem véletlen, hiszen ahogyan az már hagyomány városunkban, a tanév második napján idén is "városi tanévnyitót" rendeztek meg. Meglepett, hogy viszonylag sokan kilátogattak a rendezvényre. (Az egyik fellépő azonban több nézőre számított.) A közel két órás, néhol interaktív előadás alatt úgy gondolom, senki sem unatkozott, hiszen már dalok is úgy voltak összeváloatva, hogy minden korosztály megtalálja/meghallja a kedvére való muzsikát. Így lehetett, hogy Lady Gaga mellett LGT és Bikini nóták is helyet kaptak.  Jó volt, gratulálok lányok és srácok. :)

Összességében ez a városi évnyitó remek alkalom lehetne a diákélet felpezsdítésére, továbbá a Garabonciás napok felvezetőjeként is megállná a helyét (ilyen jellegű próbálkozások tegnap is voltak, pl jelöltek bemutatása.) a rendezvény. A műsorba bele lehetne/kéne vonni néhány iskolát, így még több diák látogatna ki a rendhagyó évnyitóra, s lehet, néhány év múlva egy hatalmas diák rendezvénnyé nőné ki magát az esemény és lenne miért várni szeptember elsejét.

Az utóbbi napokban nem csak a városi tanévnyitó vitt színt a sétálóra. Aki jókor volt jó helyen az a múlthét folyamán belefuthatott különböző együttesek produkcióiba. Az egyébként nem hirdetett, spontenaitáson alapuló programsorozatot nagyon jó ötletnek tartom, sajnálom, hogy az eső miatt sok program elmaradt. 

Most pedig néhány kép a Szinistúdiós előadásról valamint a Tabán táncegyüttes "spontán" fellépéséről. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr862269400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása