Békéscsaba anno (III.)

2011.02.21. 17:06 Békéscsaba figyelő

A Békéscsaba anno cikksorozat harmadik része következik, 6 darab régi Békéscsabás képpel. :) A fényképeken többek között megtekinthetitek a József Attila utcát, mely az utóbbi 40 évben szerintem nem sokat változott, láthatjátok a Deák Ferenc utcát abban az időben, amikor híres fái még csak facsemeték voltak, illetve aki figyelmes az láthatja a Városháza előtt parkoló jó öreg Ikarus gyártmányú, szó szerint fapados buszt is. Jó szórakozást kívánok a képek megtekintéséhez és a nosztalgiázáshoz!

csabafigyelo: bekescsaba anno 2 csabafigyelo: bekescsaba anno 2 csabafigyelo: bekescsaba anno 2 csabafigyelo: bekescsaba anno 2 csabafigyelo: bekescsaba anno 2 csabafigyelo: bekescsaba anno 2

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr612677442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása