Homo Rongalust fotóztunk!

2010.04.08. 07:47 Békéscsaba figyelő

Az utóbbi időben, igaz, nem írtam cikkeket, emiatt elnézést is szeretnék kérni, de érettségire készülök, azonban a figyelést nem hagytam abba. Néhány hete választási plakát tépkedő csoportot jelentettem fel, kedden délután pedig a játszóterek folyamatosan romló állapotáért felelős rongáló srácot fotóztam le. Az előbbiekben emlegetett választási-plakát és palánk rongálókról hamarosan cikk is lesz, előtte azonban a "ligetes rongáló" következik.

Kedden este fele sétáltam a ligetben. Ekkor fedeztem fel, hogy lebontották az általam veszélyesnek ítélt, s a blogon is említett hintát, azonban ugyan ekkor láttam a hinták hasonló állapotát okozó emberszerű faj, a "homo rongalus" egyik példányát is. A "homo rongalus" éppen az egyik, még meglévő rugós hintát rángatta, teljes erejéből. Úgy gondolom, az efféle erőfitogtatás az említett fajnál normális. Sajnálatos módon azonban egyre gyorsabban szaporodnak a rongalusok, s a homo sapiens nem tudja felvenni velük a kesztyűt. A következő képen egy serényen dolgozó homo rongalust láthatunk! Nem fotóznak ilyet minden nap!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr741900188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ancsianyu 2010.04.23. 14:24:45

Basszus , ezen a lovacskán szokott a kislányom is ücsörögni! Kicsit eltörném a srác karját, ha tudnám! Nnna ez kikívánkozott!

Békéscsaba figyelő · http://www.csabafigyelo.blog.hu 2010.04.23. 16:43:38

Én is szívesen megtettem volna, de van egy olyan gyanúm, hogy túlerőben lettek volna. :) Amúgy is, maradandó kárt MOST nem okoztak, habár értelme sem volt rángatni azt a hintát. No mindegy, fiatalság, bolondság.
süti beállítások módosítása