Ronda épületek (II.) - Kötöttárúgyár

2010.06.22. 12:20 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSCF0109A békéscsabai (volt) kötöttárúgyár épülete is élt meg szebb napokat, ami mostanra már nagyon romos, és rettentően csúnyítja a városképet. A Körös Hotel után szerintem megszavazhatjuk a második helyet a Kötöttárúgyár üzemét a legjobban városképrondító épületek versenyében. A történet a szokásos. Csődbe ment az üzem, bezárák, felszámolták, az ingatlant pedig ez esetben eladták egy OTP Faktoring Vagyonkezelő nevezetű Kft.-nek. Az épület további sorsa kérdéses, már a 2008. év óta. A madarak azt csiripelték még régebben, hogy lakóövezet lesz a romos épület helyén, ennek azonban nem sok nyomát látni. Beszéltem néhány békéscsabai lakossal, ők azt mondták, hogy bármi jó lenne, csak tűnne már el az a "rondasá". Kedves Olvasók! Ami késik, nem múlik! Remélem, hogy hamarosan a Kötöttárúgyár helyén valami hasznos funkciót ellátó építmény lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr632099516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dragomér 2010.06.22. 12:38:19

Igen, hát jó lenne ha valami szebb építmény állna a helyén!
Látnád még belülről! Egyszer már terveztem,hogy valakit felkeresnék aki be tudna engedni,de valahogy elhanyagolódott a dolog! De még mindig kíváncsi lennék rá! :)
Üdv: János
süti beállítások módosítása