Elveszett Paradicsom a lakótelep árnyékában

2009.04.26. 11:51 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: DSCF0038

 Ismerőseim körében köztudott, hogy élek-halok a kutyákért. Irántuk érzett szeretetemnél fogva többek között kijárok a kutyaiskolára is. Régebben mint tanuló voltam kint, hamarosan pedig mint oktató. 
Rögtönzött kutatásomból kiderült, hogy sajnos kevés ember tud a békéscsabai kutyaiskola létezéséről. (remélem, hogy ezúton is szereznek róla tudomást legalább néhányan.) 40%-a a megkérdezetteknek már hallott róla, de nem tudja területileg hol van. Ez számomra egy kicsit elkeserítő, hiszen remek kikapcsolódást nyújt szerintem bárkinek, ha akár kutya nélkül is, de kilátogat a "kutyasulira", amit minden hétvégén remek társaság, jó hangulat és természetesen komoly munka jellemez! A terület pedig rendkívül szépen karban van tartva, hatalmas nagy zöld terület várja a kiérkezőket. Akik szeretnének jobban megismerkedni a kutyakiképzéssel, agilityvel, esetleg beszélgetni szeretne a kutyákról vagy csak egy kis relaxálásra vágyik, nyugodtan látogasson ki a békéscsabai kutyaiskolára. Eljutni sem egy bonyolult dolog, a Lencsési úton a Tesco után kell jobbra fordulni a cserepes útra. 

Most pedig egy kis kedvcsináló, a képek a tegnapi napon készültek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr961086497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rajty 2010.02.25. 18:15:12

Szia!
Én se halottam a kutyasuliról csabán...mostanáig:)!
Letudnád írni,hogy pontosan milyen feladatokat lehet megtanulni a kutyasuliban?!Majd lehet lesz kiskutyám a "közeljövőben"...ezért érdeklődnék:)!
Terelést tanítanak valahol Békés megyében?!?!
Köszönöm előre a válaszát!

Békéscsaba figyelő · http://www.csabafigyelo.blog.hu 2010.02.25. 18:43:30

Szia Rajty!

A csabai kutyasulin azt tanulhatsz amit csak szeretnél, Erika, Feri és a többiek nagyon kedvesek, és segítenek mindenben! Hamarosan (nem tudom pontosan mikor) alap engedelmességi tanfolyam is fog indulni, továbbá kutyaovi is van kiskutyáknak! Nézz ki, nem veszthetsz semmti! Üdv! BCSF

Rajty 2010.02.25. 19:04:12

Dejóó!!!Kutyaovi is van:O?!Ez tetszik:):)!Hétvégenként vannak az oktatások?!Szombaton délelőtt?!Mert akkor lehet kinézek egy kis info gyűjtésre:)!
Köszi a gyors választ!
süti beállítások módosítása