60 éves a Békés Megyei Tüzeléstechnikai Kft.

2009.08.27. 19:52 Békéscsaba figyelő

Immár 60 éve annak, hogy Békés megye területén elindult a kéményseprő ipar munkakörébe tartozó tennivalók ellátása. A jeles évfordulón a születésnapról a Békés Megyei Tüzeléstechnikai Kft. munkatársai és a tulajdonos Békés Megyei Önkormányzat képviselői emlékeztek meg ünnepélyes keretek között augusztus 18-án a megyeházán. A jubileum többek között alkalmat adott arra, hogy felelevenítsék a társaság történetét és tevékenységét, valamint a jövőben elérendő célokat.

 

A társaság rövid történetét Rákóczi József igazgató mutatta be a jelenlévőknek, aki felvázolta a társaság eddigi 60 évét létrejöttétől egészen napjainkig. Az igazgató a széleskörű történeti áttekintés után a kft. jelenlegi tevékenységét és felépítését mutatta be az érdeklődőknek.

Az ünnepi alkalmon Domokos László megyei elnök is köszöntötte a jelenlévőket a tulajdonos Békés Megyei Önkormányzat nevében. Beszédében elmondta, hogy a társaság 60 éves története során fontos szerepet töltött be Békés megye életében, mert a biztonság alapjait teremtette meg, és hosszú évtizedekig nem a kéménysepréshez kötődő tevékenységeket is végzett.

Úgy gondolom, hogy kiemelten fontos ez a tevékenység és egyre többen ismerik el a kéményseprők szakmai munkáját. Mind a lakosság, mind az építésügyi és tűzvédelmi hatóság felismerte az élet és vagyonbiztonság megóvására tett tevékenység fontosságát, mondta el Domokos László.

 

A születésnapról a Békés Megyei Tüzeléstechnikai Kft. munkatársai és a tulajdonos Békés Megyei Önkormányzat képviselői emlékeztek meg  

2009. január 1-ét követően a Tüzeléstechnikai szervizrészleg jogutódlással a korábbi Csabai Kéményépítő Kft részére került átadásra és így új néven, Békés Megyei Energetikai Kft-ként folytatja a tevékenységét.

A Csaba TV felvétele az eseményről:

 

Forrás: www.bekesmegye.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr381342395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása