Lebontották a veszélyes hintát!

2010.04.06. 21:34 Békéscsaba figyelő

csabafigyelo: P060410 18.31 [01]Néha úgy érzem, van haszna annak, amit csinálok, néha pedig teljesen haszontalannak érzem a gépeléssel eltöltött perceket, órákat. Az esetek nagy többségében nem látom eredményét a blogos figyelemfelhívásnak, s a Békéscsaba-figyelő kimerül egy sokak által szórakoztatónak emlegetett blogban. A célom pedig ennél több. Szeretném, ha a blogos figyelemfelhíváson keresztül is, de az apró hibák, s az olykor veszélyes dolgok eltűnnének. Most egy eredményről számolhatok be.

Pontosan fél éve írtam a ligetben található életveszélyes hintáról. Aki már nem emlékezne az írásra, emlékfelidézésként kérem, olvassa el az "Életveszéyles a felújított játszótér" című cikket!

Szerencsére a helyzet megváltozott. Igaz, nem egy új hinta került a régi helyére, (igazából fölösleges is, a ligetben van egy tök jó játszótér a régi szabadtéri színpad helyén) hanem a veszélyeset bontottál le, s a veszély így elhárult. Végre úgy érzem, célba értek szavaim!

(Egyébként a játszóterek romló állapotáról nem a város, nem a kivitelező, s nem is az azt rendeltetésszerűen használó gyerekek tehetek. Egyszerűen a felnőtt rongálók. Egyikőjüket tetten értük, csütörtökön olvashattok egy cikket erről.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr861900152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása