Újabb veszélyes aknatető

2010.07.21. 16:09 Dragomér

Dragomér: DSC00222A Cikk elolvasása előtt olavsd el ezt is: "Életveszélyben az ovisok"

A Blogon többször megjelentek már életveszélyes aknatetőkről szóló hírek. Úgy néz ki azonan, még eggyel gyarapítani kell a hasonló témájú cikkek tárházát. A most felfedezett aknatetővel az a legnagyobb gond, hogy egy parkolóban van, ahol a lehető nagyobb eséllyel szorulhat be akár egy autó kereke, akár egy gyalogos lába. Mivel mindez a piac környékén található majdnem minden nap, de leginkább szerdán és szombaton számít balesetveszélyesnek a terület. Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy ezeken a napokon az emberek szó szerint árkon-bokron át közlekednek nem figyelve maguk elé...Pont emiatt történhet meg könnyen a nem várt (esetlegesen súlyos) baleset. Ha már az illetékesek nem figyelnek erre,akkor legalább mi figyeljünk oda, nehogy elnyeljen minket egy ilyen akna.

KIEGÉSZÍTÉS: Dragomér! Bocsi, hogy beleírok a cikkedbe, de fontos, hogy ez már a lefedett akna, ahol a balesetveszélyt "elhárították"...Korábban index.hu-n volt kint a Blogról az "Életveszélyben az ovisok" címet viselő cikk. (Kötelező olvasmány!!!)A Trefort utcai ovi ott van az aknával szemben. Nos, ez egy előrelépés valamint hátralépés is egyben...Jó kis észrevétel. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr252166465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása